Neem een kijkje in de Toolkit Pensioen3Daagse op 2, 3 en 4 november

Neem een kijkje in de Toolkit Pensioen3Daagse op 2, 3 en 4 november

Volgende maand start de Pensioen3daagse 2021 (2, 3 en 4 november). Tijdens dit initiatief van onze partner Wijzer in Geldzaken (onderdeel van het Ministerie van Financiën) organiseren financiële dienstverleners en werkgevers gedurende drie dagen door heel het land diverse activiteiten. 

Wil jij het thema 'Pensioen' op een heldere en gemakkelijke manier onder de aandacht brengen? Neem eens een kijkje in de Toolkit Pensioen3Daagse 2021. Hierin vind je veel handige middelen om kosteloos in te zetten, zoals animaties over pensioen en levensgebeurtenissen of over hoe je je pensioen kan checken. Ook kun je de Powerpoint presentaties, inclusief handleiding, gebruiken. En natuurlijk logo’s, checklists en meer. Klik hier om naar de Toolkit te gaan.

Samenwerking Adfiz

Net zoals in voorgaande jaren roepen we alle leden op om tijdens de Pensioen3daagse de deuren te openen voor consumenten. Want door deel te nemen aan de Pensioen3daagse help je het pensioenbewustzijn onder consumenten te verhogen. Daarnaast is het een goede manier om de drempel tot advies te verlagen. Maar ook online werken we samen met Wijzer in Geldzaken. Onze online ‘zoek adviseur’- en ‘stel een vraag’-modules zijn onderdeel van de campagne voor de Pensioen3daagse.

Meedoen?

>> Meld je alvast aan voor dit evenement.