Met ledenkorting naar VVP kennisevent bijzondere risico’s

Nieuws
geplaatst op 12-3-2019  

Met alle nieuwe technische mogelijkheden neemt het aantal bijzondere risico’s toe (denk aan drones, zelfrijdende auto’s). Daarnaast worden nieuwe en bestaande bijzondere en soms zelfs gewone risico’s lastiger verzekerbaar (tiny houses, taxi’s, medische risico’s). Dat geeft jou als adviseur een uitgelezen kans om je vakkennis en klantgerichtheid optimaal in te zetten voor hun klanten. Het kennisevent bijzondere risico’s van VVP op 17 april is een uitgelezen kans om kennis uit te wisselen en casussen te bespreken.  

Samen met andere sprekers neemt Enno Wiertsema het onderwerp onder de loep 

  • Richard Weurding, directeur van het Verbond van Verzekeraars, zal de nieuwe risico’s in perspectief plaatsen voor de verzekeringssector. 
  • Enno Wiertsema neemt je tijdens het kennisevent mee in de lobby achter de schermen en toont wat er is gebeurd nadat het thema onverzekerbaarheid in 2017 stevig op de agenda is gezet. 
  • Robin van Beem van Polis Advocaten biedt tips en concrete handvatten op het gebied van aansprakelijkheid bijzondere risico’s. 

Meer informatie over het programma vind je hier 

Door middel van parallelsessies gaan adviseurs met elkaar in gesprek over verschillende casussen, natuurlijk is dit ook de uitgelezen kans om ervaringen op het gebied van bijzondere risico’s uit te wisselen. 

Aanmelden voor het kennisevent doe je via onderstaande link: 

https://themarisico.vvponline.nl/104941/inschrijven. 

De ledenkorting wordt automatisch verwerkt als je bij inschrijven aangeeft dat je Adfiz-lid bent.  

Categorien: Onverzekerbaarheid