Met korting naar VVP Event Inkomen

Evenementen
geplaatst op 13-8-2019  

VVP organiseert op woensdag 25 september 2019 het Kennis- en Inspiratie-event Inkomen in Fort Voordrop te Utrecht. De middag bestaat uit een plenair programma met sprekers Janthony Wielink (Enkwest) en Adfiz-lid Marco Kok (KOK Advies).  Aansluitend verzorgen de kennispartners (De Amersfoortse, FinRust, Movir en Nedasco) van het Event Inkomen verdere verdieping in praktijkgerichte sessies. Leden van Adfiz krijgen korting.

Meer info en aanmelden >>

Janthony Wielink start het event met de bespreking van de actualiteiten, waarbij hij vooruitkijkt welke kwesties de komende tijd adviesaandacht verdienen. Ook gaat hij in op de kansen en valkuilen van de MKB-verzuim-ontzorg-verzekering per 1 januari 2020. Daarna duikt adviseur Marco Kok (KOK Advies) met de aanwezigen de  adviespraktijk in, onder de titel 'AOV verplicht: kapstok voor de adviseur!'.

Aansluitend zijn er kennissessies over ‘vitaal ondernemerschap’, ‘de waardevolste klantervaring bij (dreigende) Arbeidsongeschiktheid’, ‘De wereld van medische acceptatie’ en ‘Sociale zekerheid in 2020’

Meer info en aanmelden >>