Meld je aan voor een gastles tijdens Week van het Geld 2022

Meld je aan voor een gastles tijdens Week van het Geld 2022

Van 28 maart t/m 1 april 2022 vindt de Week van het geld plaats, met als thema "Van Doekoe tot Digi". Jong en oud heeft te maken met voortdurende innovatie en digitalisering in de financiële sector, en alle verschillende verschijningsvormen van geld en betalen. Dat is dan ook de focus gedurende deze week. 

Tijdens deze week worden activiteiten georganiseerd om kinderen te leren omgaan met geld. Denk aan een kinderpersconferentie, de Week van het Geld journaal, een krantje en nog veel meer. Maar natuurlijk worden er ook dit jaar weer (online) gastlessen gegeven aan de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs over de basis van verzekeren. Draag jij ook je steentje bij en geef je een gastles? Deze gastles zal afhankelijk van de dan geldende maatregelen fysiek of online gegeven worden.

Waarom meedoen?

Met jouw expertise kun je bijdragen aan de financiële bewustwording van kinderen. Daarmee leg je bij hen de basis voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. Immers, jong geleerd is oud gedaan! Bovendien is de Week van het Geld een prima gelegenheid om onze beroepsgroep positief in de schijnwerpers te zetten. 

Meedoen?

De Week van het Geld is een initiatief van onze partner Wijzer in Geldzaken en heeft als doel om leerlingen te leren omgaan met geld. Jij kunt je steentje daaraan bijdragen door je op te geven voor een gastles. Enthousiast geworden? Meld je dan gelijk aan door een e-mail te sturen naar info@adfiz.nl.