Meld je aan voor de Pensioen3Daagse op 5, 6 en 7 november

Meld je aan voor de Pensioen3Daagse op 5, 6 en 7 november

Op 5, 6 en 7 november gaat de Pensioen3Daagse van start. In navolging op voorgaande jaren vragen we aan alle Adfiz adviseurs om hun deuren te openen voor consumenten. Je kunt je nu al aanmelden om deel te nemen én er is promotiemateriaal beschikbaar via de website van Wijzer in Geldzaken. 

Tijdens de Pensioen3Daagse organiseren financiële dienstverleners en werkgevers door heel het land activiteiten om het pensioenbewustzijn te vergroten. Daarnaast helpt deelname door Adfiz leden ook om de toegang tot financieel advies te vergroten. Wil jij je direct aanmelden voor de Pensioen3Daagse? Volg dan onderstaande link, hier vind je ook de benodigde informatie. 

https://www.wijzeringeldzaken.nl/pensioen3daagse/aanmelden/ 

Promotiemateriaal 
Wijzer in Geldzaken heeft voor iedere deelnemer een goodiebag samengesteld. Je ontvangt deze na aanmeldingOp de pagina van Wijzer in geldzaken tref je ook extra promotiemateriaal zoals powerpoint presentaties, online tools en flyers.  

Volg deze link om extra promotiemateriaal te bestellen. 

Volg deze link om gebruik te maken van het online promotiemateriaal. 

Pensioen Helpdesk 
Net als voorgaande jaren kun je je ook weer opgeven voor de pensioen helpdesk. In samenwerking met de Telegraaf wordt op 5 november een panel samengesteld die consumentenvragen beantwoorden op het gebied van pensioenen. Wil jij deelnemen? Stuur dan een bericht naar info@adfiz.nl 

Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie van de Pensioen3Daagse van vorig jaar: