Meld je aan voor de Algemene ledenvergadering op 3 november

Nieuws
geplaatst op 11-10-2021  

Een vereniging zijn we samen, daarom is jouw stem belangrijk! Woensdag 3 november is het weer zover; de Algemene Ledenvergadering. Na een periode van elkaar online ontmoeten, is het tijd om elkaar weer écht te ontmoeten. We kijken er ontzettend naar uit.  

We starten de middag met een inspiratiesessie; ‘Wat betekent verduurzaming voor mijn adviespraktijk?’ Na de sessie beginnen we met de Algemene Ledenvergadering (ALV) en presenteren we het jaarplan en de bijbehorende begroting.  

Programma 

14.30 uur – 15.30 uur: Inspiratiesessie: ‘Wat betekent verduurzaming voor mijn adviespraktijk?’ 

15.30 uur – 15.45 uur: Korte pauze 

15.45 uur – 17.30 uur: ALV (hybride)  

17.30 uur: Borrel en buffet 

De ALV is er om jou de mogelijkheid te geven mee te denken, te praten en te stemmen over de toekomst en het beleid van onze vereniging. Zorg daarom dat je erbij bent. Om iedereen de kans te geven een stem uit te brengen, bieden we de ALV ook hybride aan. Dat betekent dat je, als je niet fysiek aanwezig kunt of wilt zijn, je toch online je stem kunt uitbrengen. Let op; online deelname is alleen mogelijk aan de ALV (15.45 uur – 17.30 uur). De rest van het programma is alleen fysiek. 

Aanmelden

We ontmoeten je graag op woensdag 3 november tijdens de ALV in het Mereveld te Utrecht. Meld je alvast aan, wij zorgen er dan voor dat je op tijd de agenda en benodigde stukken ontvangt. 

>> Meld je hier aan voor de volledige bijeenkomst in Utrecht 

Kan je niet fysiek aanwezig zijn, maar wil je wel graag de ALV bijwonen je stem laten horen, meld je dan aan voor de online ALV. 

>> Meld je hier aan voor de online ALV. 

Categorien: Vereniging