Meer informatie over adviseurs en het vak voor klanten en stakeholders

Nieuws
geplaatst op 7-6-2021  

Vorige week is de nieuwe homepage van de Adfiz-site gelanceerd als eerste zichtbaar resultaat van een flinke opfrisbeurt. Belangrijkste doel is dat je als lid makkelijker ontdekt welke hulp wij je allemaal te bieden hebben en dat je die altijd makkelijk kunt vinden. Maar ook voor consumenten, bedrijven, stakeholders en potentiële werknemers is er meer informatie te vinden. 

Onder het kopje “De Adviseur” is handige en relevante informatie gebundeld. We gaan daar in op de brede materiële en immateriële waarde van advies die veel groter is dan mensen helpen kiezen voor passende producten. We geven er ook antwoord op de vraag hoe je een goede adviseur vindt door te kijken naar o.a. de inhoud van zijn dienstverlening, naar onafhankelijkheid en naar kwaliteit.  

We verwijzen via de landingspagina De Adviseur ook naar alle informatie op Finfin van Adfiz waar klanten zich kunnen oriënteren op wat er komt kijken bij het goed regelen van hun financiën, en waarom het hebben van een adviseur dus bijna altijd verstandig is. Verder vinden potentiële werknemers informatie over wat onze adviessector hen te bieden heeft en staat er informatie over de relevantie en impact van de sector, wat laat zien hoe belangrijk, innovatief en mensgericht we als beroepsgroep zijn.