Maak kennis met ledeninitiatieven op de Adfiz Kennismarkt tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuws
geplaatst op 8-1-2019  

Adfiz is een vereniging voor en door leden. Daarom bieden wij als vereniging graag een platform om elkaar te ontmoeten. Ook bij de Nieuwjaarsbijeenkomst donderdag a.s. is er een kennismarkt waar leden initiatieven delen die jou als adviseur ruimte geven om te ondernemen. Dit jaar worden de volgende initiatieven gepresenteerd:

  • Helder Beheerd: een scan die in kaart brengt waar je staat met actief klantbeheer. Een scan op locatie, inclusief interview(s), vragenlijst, een maatwerk rapport en op het kantoor toegespitste adviezen. (Lees meer). Een initiatief van Peter Wormskamp, H. Jansen Assurantiegroep uit Winterswijk. Hij is tevens voorzitter van de commissie Financiële Planning.  Als Adfiz-lid krijg je 25% korting op de prijs van er € 750.
     
  • Fort Nova: een oplossing om je workflow optimaal in te richten. Klanten kunnen realtime hun polissen, schades en facturen inzien en wijzigingen doorgeven, schades melden en facturen betalen. (Lees meer). Een initiatief van Theo van Dolderen, John P. de Wit Assurantiën uit Stellendam. Speciaal voor Adfiz-leden is er € 1.250,00 korting op de installatiekosten.
     
  • My TP: een vergelijkingsprogramma voor Particulier Schadeverzekeringen. Met My TP kan er eenvoudig vergeleken worden op voorwaarden en premie. Het verzekeringspakket met de beste prijs-kwaliteitsverhouding komt naar voren. (Lees meer). Een initiatief van Rick Mulderij, Henk Mulderij Financieel Adviesgroep uit Hoogeveen. Als Adfiz-lid krijg je (doorlopend) 15% korting op de abonnementskosten.
  • PensioenRust: een online tool waarmee je je klanten snel financieel- en pensioeninzicht biedt. Een initiatief van Marco Kok, Kok Advies uit Amstelveen. Als Adfiz-lid krijg je 10% korting (lees meer

Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst

We luiden dan niet alleen het verzekeringsbranchejaar 2019 in, maar ook ons jubileumjaar waarin we terug- én vooruitblikken op 110 jaar inzet en belangenbehartiging. Traditioneel maken we tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst ook de winnaars van het Adfiz Prestatie Onderzoek bekend. Voorafgaand aan de NJB is een exclusieve inspiratiesessie IBM Watson voor de adviseur.

Meld je hier aan voor de Nieuwjaarsbijeenkomst