Kwartetspel ‘Omdat je niet weet wat je niet weet’

Kwartetspel ‘Omdat je niet weet wat je niet weet’

Financieel advies zorgt ervoor dat mensen financieel weerbaarder worden. Dat weet jij en dat weten wij, maar dat besef is tot een grote groep mensen nog niet doorgedrongen. Om deze groep te laten ervaren hoe ver deskundig financieel advies reikt, ontwikkelden we het kwartetspel 'Omdat je niet weet wat je niet weet'. Het spel valt een dezer dagen bij je op de deurmat.

Advies verbetert het financieel gedrag van mensen. Daarbij gaat het niet om de keuze tussen twee producten, maar om bewustwording en inzicht in eigen wensen, mogelijkheden en risico’s. Dáár meer duidelijkheid over en gevoel mee krijgen, zorgt voor een betere financiële weerbaarheid van mensen en bedrijven. Dat ze onafhankelijker worden. En dat ze ‘vrijer’ in het leven en de maatschappij staan. Het kwartetspel 'Omdat je niet weet wat je niet weet' laat mensen spelenderwijs kennismaken met de reikwijdte van financieel advies. Het spel kent acht categorieën:

  1. Meer geluk
  2. Betere dekking
  3. Financieel fitter
  4. Minder verrassingen
  5. Meer besparen
  6. Hulp bij schade
  7. Schade voorkomen
  8. Inzicht

Adfiz Midjaarsbijeenkomst
Het thema ‘Omdat je niet weet wat je niet weet’ zal dit jaar een prominente rol spelen. Zo ook bij de geheel nieuwe Adfiz Midjaarsbijeenkomst op 8 juni, dé plek waar de gehele branche elkaar ontmoet. Heb jij je al aangemeld?

>> Klik hier om je aan te melden voor de Adfiz Midjaarsbijeenkomst op 8 juni.