Jong Management op bezoek bij de Nederlandsche Bank

Evenementen
geplaatst op 27-3-2019  

Op donderdag 21 maart was het zo ver, de 8e bijeenkomst van Jong Management was een feit. Twintig jonge Adfiz leden namen een kijkje in de keuken bij de Nederlandsche Bank, naast een informatieve dag werd er ook onderling veel kennis uitgewisseld en met veelal een blik op de toekomst. De aansluitende borrel was drukbezocht en een aantal genodigden besloot samen spontaan wat te gaan eten.  

Tijdens een spannende game leerden we wat over de toezichthoudende taken van de DNB, het betalingsverkeer in Nederland en het rentebeleid van de ECB. Vooral het rentebeleid zorgde voor veel gespreksstof, de totstandkoming van de hypotheekrente is een essentieel vraagstuk. De gevolgen voor de hoogte van de hypotheekrente voor de eindklant is een onderwerp waarmee iedere adviseur wel uit de voeten kan. 

Na ons bezoek aan de DNB zijn we wat gaan drinken in Amsterdam. Daar werden volop ervaringen uitgewisseld over de dagelijkse (advies)praktijk van Jonge Managers.  

Werk jij als (aanstormende) jonge manager van een advieskantoor en ben je jonger dan 40 jaar? Stuur dan een e-mail naar Martin Holleman en meld je direct aan voor onze volgende bijeenkomst!  

Categorien: Evenementen Vereniging