Jong Management lunch met bestuur op 8 juni

Jong Management lunch met bestuur op 8 juni

De volgende Jong Management bijeenkomst is een speciale! Net als 3 jaar geleden organiseren wij een sparsessie voor de leden van Jong Management en het bestuur van Adfiz. Deze lunch staat in het teken van ‘Thema’s van de toekomst’. De voorbereidingen voor het nieuwe Adfiz Meerjarenplan 2024-2026 gaan van start en wij zijn zeer benieuwd hoe jij hierover denkt! Wij nodigen jou hier dan ook graag voor uit.

Op 8 juni, vóór de Adfiz Midjaarsbijeenkomst, gaan jullie gedurende een uitgebreide lunch in gesprek met het Adfiz bestuur. Welke ontwikkelingen zien jullie binnen de branche en hoe kijkt het bestuur hiertegen aan?

Vraagstukken waar we over willen sparren zijn;

  • Wat zijn de thema's van de toekomst die jullie zien?
  • Wat zijn daarbij aandachtspunten?
  • Wat zijn de valkuilen?
  • En welke rol kan Adfiz pakken?

De lunch vindt plaats op 8 juni, van 12.00 uur tot 14.00 uur in museum Singer Laren. Direct aansluitend start het programma van de Adfiz Midjaarsbijeenkomst en ALV. Wil je bij deze lunch aanwezig zijn, meld je hier dan voor aan.

>> Klik hier om je aan te melden voor de lunch met het bestuur op 8 juni.

Let op, meld je apart aan voor de Adfiz Midjaarsbijeenkomst en ALV. Dat kan via onderstaande link.

>> Klik hier om je aan te melden voor de Adfiz Midjaarsbijeenkomst en ALV.

Jong Management?

Jong Management is hét onderdeel van de vereniging voor jonge managers en toekomstige managers tot 40 jaar. Bijeenkomsten om kennis over ondernemerschap en management op te doen en te sparren met gelijkgestemden.

Ken je jonge managers voor wie dit mogelijk ook interessant is? Stuur de link naar dit evenement gerust door!

Het beloofd een inspirerende middag te worden en we kijken er naar uit je te ontmoeten in museum Singer Laren op 8 juni!