Jong Management bijeenkomst, risico’s en de wijngaard

Nieuws
geplaatst op 6-10-2021  

Op donderdag 30 september was de Adfiz Jong Management bijeenkomst, weer een fysieke bijeenkomst, dit keer in het teken van risicomanagement. Deze middag vond plaats in het Betuws Wijndomein, een wijngaard gelegen nabij het pittoreske Buren. Tijdens deze middag heeft Jurjen Burghgraef (Burghgraef van Tiel) de aanwezigen bijgepraat over risico en preventie, is er een rondleiding geweest door de wijngaard en werd de middag afgesloten onder het genot van een Betuws glas wijn. Om de geslaagde middag goed af te sluiten is er in de buurt nog een hapje gegeten.

Jurjen Burghgraef ging tijdens zijn presentatie dieper in op zonnepanelen op daken, waar moet je op letten en waar zitten hier de risico’s? Ook sprak hij over (het gevaar van) lithium batterijen en de belastbaarheid van daken bij bijvoorbeeld sneeuwval. Na de pauze kreeg de groep een rondleiding door de wijngaard, waar werd verteld over de verschillende soorten druiven, het oogsten en maken van de wijn. Ook werd ingegaan op de risico’s van wijnbouw en hoe hiermee om te gaan als ondernemer. Na deze rondleiding kon een proeverij natuurlijk niet ontbreken.

Jong Management     
Jong Management is hét onderdeel van de vereniging voor jonge managers en toekomstige managers tot 40 jaar. Jong Management organiseert bijeenkomsten om kennis over ondernemerschap en management op te doen en te sparren met gelijkgestemden. Klik hier voor een kleine sfeerimpressie van de laatste bijeenkomst. 

Meer informatie of op de hoogte blijven? Neem dan contact met op Martin Holleman (m.holleman@adfiz.nl) of Melissa Verhaag (m.verhaag@adfiz.nl).

 

Categorien: Vereniging