Jeannette Veldsink tijdens ALV benoemd als nieuw bestuurslid

Jeannette Veldsink tijdens ALV benoemd als nieuw bestuurslid

Tijdens de Algemene ledenvergadering op 3 november is Jeannette Veldsink benoemd als bestuurslid van Adfiz. Jeannette is mede-eigenaar en directeur van het familiebedrijf Veldsink Groep in Nuenen.  

De Veldsink Groep heeft inmiddels zo’n 75 vestigingen, veelal met Regiobank, verspreid over middelgrote plaatsen in het hele land. In het bedrijf werken ongeveer 1.300 medewerkers en behoort daarmee tot de top van grootste onafhankelijk intermediairbedrijven van Nederland.  

Jeannette is 46 jaar, getrouwd en moeder van 2 puberdochters. Inmiddels zit ze ruim 20 jaar in het verzekeringsvak, begonnen als hypotheekadviseur en heeft vervolgens Master of Financial Planning behaald zodat het advies werd uitgebreid met financial planning en zakelijk advies. Na een aantal jaren leiding te hebben gegeven aan meerdere vestigingen heeft ze, samen met haar broer, een paar jaar geleden het bedrijf van haar vader overgenomen. Jeannette heeft veel zin in haar nieuwe bestuursfunctie.  

“In ons bedrijf zien we dat we door het samenwerken in de keten het meest bereiken voor de eindklant. Als we dat op brancheniveau oppakken, kunnen we nog veel meer bereiken. Er zijn veel onderwerpen waarin we samen kunnen optrekken zoals (on)verzekerbaarheid, duurzaamheid (SDG’s), wetgeving zoals de provisietransparantie en de personeelsuitdagingen. Ik ben voorstander van de Growth-mindset. Dit betekent dat we het iedere dag een beetje beter willen doen en vooral naar mogelijkheden willen kijken. Deze mindset en mijn gedrevenheid zal ik ook inzetten in mijn nieuwe rol bij Adfiz, ik heb er zin in!”