In beeld blijven bij je klanten met Finfin

In beeld blijven bij je klanten met Finfin

Vorige week deelde TJIP de resultaten van een onderzoek naar heroriëntatie van consumenten bij de financiële producten die ze afnemen via financiële dienstverleners. De belangrijkste uitkomst van het onderzoek is dat consumenten graag en regelmatig iets van hun adviseur horen. Of dat nu een persoonlijk bericht is of iets algemeens als een nieuwsbrief. Voor wat betreft dat laatste: via Finfin kun je eenvoudig allerhande actuele en interessante berichten delen met je klanten.  

Dat klanten iets dergelijks als een nieuwsbrief op prijs stellen, blijkt ook uit het onderzoek: 66% van de ondervraagde klanten gaf aan een nieuwsbrief met algemene berichten te waarderen. Uit datzelfde onderzoek blijkt ook dat er op dit vlak nog een hoop te winnen is, want slechts 5% van de klanten geeft als reden om bij hun huidige financiële aanbieder te blijven dat ze dat doen omdat ze regelmatig (persoonlijk) contact hebben gehouden. 

Wil je ook in beeld blijven bij je klanten en Finfin artikelen met hen delen? Via deze link kom je bij de Finfin Content. Je kunt vervolgens direct en eenvoudig content delen via social media, e-mail, nieuwsbrieven of website. Als je gebruik maakt van de daarvoor beschikbare knoppen krijgt de unieke link jouw kantoorcode mee. Bezoekers die via jouw link op de site komen worden daardoor herkend en krijgen jouw kantoor als eerste in beeld.   

Daarnaast zijn er ook twee rss-feeds. Eén voor zakelijk en één voor particulier nieuws. Geef de rss-feeds aan je webbouwer zodat die ze op de juiste manier kan inbouwen. Je vindt de feeds op de contentpagina door op dit icoontje te klikken:   

 

Ook hiervoor geldt dat bezoekers die via jouw link op de site komen worden herkend en jouw kantoor als eerste in beeld krijgen. De standaard-feed toont de 5 nieuwste artikelen. Wil je meer of minder artikelen? Verander dan het cijfer in de code achter "nrRecords=5” naar het aantal artikelen van jouw keuze. 

Wil je de Finfin informatie op een andere manier gebruiken? Dat kan; de artikelen zijn voor alle leden volledig vrij te gebruiken, je mag het inzetten zoals je zelf wilt.