Het 10e Adfizmagazine onderzoekt kennis

Publicaties
geplaatst op 18-6-2019  

Tijdens het evenement 110 jaar Adfiz op 12 juni verscheen het 10e Adfizmagazine met als thema Kennis. Het magazine is nu ook online te bekijken via deze link. Deze editie belicht verschillende facetten van kennis; van gedragskennis tot big data en van kennis uitwisselen tot kennis peilen. We wensen je veel leesplezier! 

10e Adfiz Magazine 

Kennis zit ons Adfiz DNA en staat centraal in deze editie. Wat betekent kennis voor een onafhankelijk adviseur en wanneer beschik je over voldoende kennis? Als mens raak je nooit uitgeleerd of zoals Voorzitter Wim Heeres zegt in zijn column:“Kennis is onontbeerlijk”. 

Adfiz lid Johan Meijer brengt kennis naar de mensen toe en tevens Adfiz lid Jos Olischlager gebruikt zijn kennis om te ontzorgen. Maar ook buiten Adfiz wordt kennis op verschillende wijze toegepast: Sar Voorzitter Michel Hassefras vindt kennis in het peilen van elkaars standpunten en volgens rector magnificus Carel Stolker weten we steeds meer. Kennis van gedrag is behulpzaam bij het activeren van de klant. Communicatieconsultant Christine Swankhuisen geeft hierbij als advies; “maak het mensen zo makkelijk mogelijk.”  

Meer kennis opdoen? Je leest het hier in het 10e magazine:

Te klein? Hier kan je het magazine in groter formaat bekijken, of stuur een e-mail naar info@adfiz.nl om het magazine toegestuurd te krijgen.