Heb jij je al aangemeld voor de Finance Run op 3 september?

Nieuws
geplaatst op 27-7-2021  

Ook dit jaar doet Team Adfiz mee aan de Finance Run op vrijdag 3 september bij de Bosbaan in Amsterdam. Hebben jij en je collega’s zin om gezamenlijk deze uitdaging aan te gaan? Laat het ons weten en meld je aan voor een plekje binnen het team. Laat ons dan meteen weten of je interesse hebt in de 5km of de 10 km.

Ieder jaar rennen we met een team enthousiaste fanatiekelingen de Finance Run. Dat is niet alleen leuk en gezond om te doen, maar daarmee steunen we ook twee goede doelen. Dit jaar zijn dat Kikid en Emma at Work. Net als vorig jaar is er ook een mogelijkheid om deel te nemen aan een virtuele run die plaats vindt tussen vrijdag 27 augustus en donderdag 2 september. Je bepaalt dan zelf je eigen locatie en tijd om mee te doen aan de Finance Run voor de afstanden: 5km, 10km en de FD ½e Marathon. Om hieraan mee te doen, download je als loper een app op je telefoon die de afstand en de tijd registreert. De virtuele run leent zich bij uitstek om je te meten met je collega’s of andere Adfiz leden uit je regio. 

Wil je je voor de live of virtuele run inschrijven? Stuur dan een email naar info@adfiz.nl. Vergeet dan niet aan te geven:

  • Live of virtuele run?
  • Welke afstand wil je lopen?

Twijfel je nog?
Twijfel je nog aan deelname? Deelnemer van het eerste uur van het Adfiz Team, Yme-Jan Hofstee van Lugtmeier’s Assurantiekantoor, legt haarfijn uit wat de Finance Run zo’n leuke ervaring maakt:

“Als Adfiz adviseur ben je topper in je eigen stad, in je eigen omgeving. Je levert dagelijks prestaties op topsportniveau. Eenmaal per jaar kruis je tijdens de Finance Run de sportieve degens met vakgenoten op de Bosbaan in het Amsterdamse Bos. Het leuke van dit hardloopevenement is dat je samen met Adfiz collega’s in een compleet andere setting dan op kantoor elkaar stimuleert tot hoge prestaties en elkaar letterlijk over de finish schreeuwt. De ambiance van de Bosbaan (de bijna 100 jaar oude roeibaan van de stad Amsterdam) helpt daar ook enorm bij. Als team Adfiz zetten we hier ook gezamenlijk de schouders onder en halen het beste in elkaar naar boven. Doel is natuurlijk een zo hoog mogelijk resultaat! Andere teams verslaan (liefst op de meet) blijft altijd een leuk spelletje! De ontlading nadat iedereen de finish is gepasseerd is dan ook groots te noemen en benadrukt de kracht van samen, iets waar we doorgaans de rest van het adviserend jaar ook al mee bezig zijn. Dus trek die hardloopschoenen en het Adfiz shirt aan en meld je aan. We gaan een mooi resultaat neerzetten op deze vrijdagmiddag 03-09-2021.”

Ben jij ook enthousiast geworden? Meld je nu alvast aan door een email te sturen naar info@adfiz.nl.

Categorien: Vereniging