Gastprekers op het Particulier Platform

Nieuws
geplaatst op 18-3-2019  

Op 3 april 2019 is het weer zo ver, het particulier platform wordt gehouden! We nodigen je van harte uit voor dit evenement voor financieel specialisten op de particuliere markt. Hier ontmoet je collega’s en wissel je kennis uit over het thema ‘Je adviseur, je beste verzekering’. We stellen graag de gastsprekers van 2019 aan je voor. 

Gastsprekers op het Particulier Platform 2019: 

 • Paul Stamsnijder 
  Oprichter van de Reputatiegroep en bekend communicatie-expert 
  In een financiële wereld waarin producten voor klanten nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn, maak jij als adviseur het verschil. Tijdens een inspirerende sessie neemt Paul Stamsnijder je mee in alle fases van de klantreis. Dat helpt je scherper te benoemen waar jij voor staat, wat jou uniek maakt en hoe jij bekend wilt staan. 
   
 • Jeroen Oversteegen  
  Directeur van de Nationale Hypotheekbond 
  De adviseur ondersteunen bij actief beheer, dat wil Jeroen Oversteegen bereiken met software van de Nationale HypotheekbondEen goed voorbeeld hiervan is de signaleringstool, deze geeft een signaal wanneer iets wijzigt in het klantdossier. Zo kan je als adviseur sneller schakelen en de klant eenvoudig bedienen. 
 • Dick Vos  
  Eigenaar van Veldhuis Advies, voorzitter particulier overleg en lid van het Adfiz bestuur  
  Dick Vos investeert bij zijn eigen kantoor al jaren in actief klantbeheer. Hij laat zien hoe zij dit in de praktijk toepassen, wat daar voor nodig is en hoe klanten daarop reageren 

Interactief 

Wat kan dit nu allemaal voor jouw adviespraktijk betekenen? Samen met de overige gastsprekers en de zaal we gaan we hierover in gesprek. We vestigen met name aandacht op onderscheidend vermogen: “excellente klantbediening”, “momenten van de waarheid in de klantreis” en hoe de adviseur daarin kan bijstaan. 

Aanmelden doe je via Adfiz.nl/particulierplatform 

Zien we jou ook op 3 april? 

 

 

 

 

Categorien: