Finance Run 2020: durf jij het aan om je te meten met collega Adfiz-leden?

Nieuws
geplaatst op 29-7-2020  

Vorige week meldden we je dat de Finance Run ook in 2020 wordt gelopen, zowel live bij de Bosbaan in Amsterdam als virtueel op een door jou (en je collega’s?) zelfgekozen parcours. De aanmeldtermijn voor de live run in Amsterdam is inmiddels verstreken, maar aanmelden voor de virtuele run is nog steeds mogelijk. 

Voor de live run (5km) op 4 september hebben zich tot nu toe 5 fanatiekelingen aangemeld, bestaande uit zowel Adfiz leden als medewerkers van het Adfiz bureau, om mee te rennen in het Adfiz-team deel. Dat betekent dat er nog 5 plekken over zijn, waarvoor geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Wees er dus snel bij als jij en je collega’s je nog bij het live team willen aansluiten. 

Voor de virtuele run hebben we inmiddels 12 aanmeldingen ontvangen. Om hieraan mee te doen, download je als loper een app op je telefoon die de afstand en de tijd registreert. Lopen op de zelfgekozen locatie en tijdstip kan vanaf vrijdag 28 augustus 06:00 tot vrijdag 4 september 15:00 voor de afstanden: 5km, 10km en de FD ½e Marathon. De virtuele run leent zich bij uitstek om je te meten met je collega’s of andere Adfiz leden uit je regio 

Wil je je voor een van de runs inschrijven? Stuur dan een email naar info@adfiz.nl. Vergeet niet aan te geven: 

  • Live of virtuele run? 
  • In geval van de virtuele run: welke afstand je wilt lopen? 

We horen graag vóór woensdag 12 augustus of je wilt deelnemen met het live of virtuele Adfiz team. Alle deelnemers ontvangen van ons een met het Adfiz logo bedrukt shirt. Actiefoto's van jou en je collega’s in Adfiz tenue zijn uiteraard ook welkom; we nemen ze dan mee in een ledenbericht dat we na de Finance Run plaatsen. 

 

Categorien: Vereniging