Femke Kuipers nieuwe collega bij Adfiz

Femke Kuipers nieuwe collega bij Adfiz

Op 6 maart is Femke Kuipers op het verenigingsbureau gestart als account- en eventmanager. In deze rol zal ze nauw contact onderhouden met de leden en ondersteunt zij Sonja Cats, hoofd ledenzaken, bij het organiseren van evenementen. Hieronder stelt Femke zich kort voor. 

“De afgelopen zes jaar heb ik gewerkt voor Het Branche Bureau in Naarden, waar ik zelfstandig verantwoordelijk was voor een portefeuille van vijf klanten (brancheverenigingen). In deze rol ondersteunde ik de besturen bij, onder andere, het beheren van de agenda, het organiseren van bijeenkomsten en het actueel houden van de ledenadministratie. Ik kijk er naar uit mijn aandacht nu te concentreren op één branchevereniging en meer tijd te hebben voor de relatie met leden. 

Het geeft mij energie om het werk logisch en goed te organiseren. Ik ben van mening dat processen vanaf de bron goed ingericht moeten zijn en zal niet aarzelen om aanpassingen door te voeren wanneer de situatie daarom vraagt. Ik verwacht dat ik mijn kennis en ervaring goed kan toepassen in mijn nieuwe rol bij Adfiz en ik zie er naar uit de leden te ontmoeten tijdens de bijeenkomsten. 

Samen met mijn man Stephan (en onze kat Hugo en hond James) woon ik in Amersfoort."