Expertsessie Hoffelijk: Prinsjesdag 2019

Evenementen
geplaatst op 9-9-2019  

Over anderhalve week is het zo ver dan is het Zakelijk Platform waar je met elkaar in gesprek komt over het vinden, binden en ontwikkelen van professionals. Opleidingsinstituut Hoffelijk zal een expertsessie verzorgen. Het thema is vers van de pers, want de dag na Prinsjesdag praat Jarne Spit je bij over alle relevante maatregelen en de doorvertaling hiervan naar de praktijk. Hoffelijk is tevens officiële partner van het Zakelijk Platform. 

Heb je je nog niet aangemeld voor het Zakelijk Platform op 18 september? Volg dan de link. 

Prinsjesdag 2019 - vertaling naar de praktijk

Na Prinsjesdag werken de vakinhoudelijke specialisten van Hoffelijk de nacht door om alle wijzigingen om te zetten naar een samenvatting: het Hoffelijk Totaaloverzicht. Het Hoffelijk Totaaloverzicht bevat alle relevante maatregelen en de doorvertaling hiervan naar de praktijk. De dag direct na Prinsjesdag praat Jarne Spit je op een interactieve manier bij over deze maatregelen op Adfiz Zakelijk Platform. Hij deelt welke maatregelen het meest relevant zijn voor het vakgebied en vertelt welke impact dit heeft op je dagelijkse adviespraktijk. Zo ben jij als eerste op de hoogte! 

Hoffelijk is een innovatieve opleider, die mensen uit de financiële sector ondersteuning biedt in hun professionele ontwikkeling. Zij doen dit binnen een digitale leeromgeving. Hoffelijk is partner van het Zakelijk Platform.