Expertsessie Dukers & Baelemans: “Professioneel een videogesprek voeren”

Evenementen
geplaatst op 10-9-2019  

Opleider Dukers & Baelemans zal tijdens het Zakelijk Platform op 18 september een expertsessie geven over “Professioneel een videogesprek voeren”. Maurice Wiersma toont je niet alleen hoe je een professioneel videogesprek voert maar ook je dit middel implementeert in je bedrijfsvoering. Wil jij deze expertsessie bijwonen? Lees dan snel verder!

Aanmelden voor het Zakelijk Platform doe je hier>>

*Om je in te schrijven voor de expertsessies volg je deze link >>

“Professioneel een videogesprek voeren” 
Het videogesprek is door diverse grote partijen binnen de financiële sector met veel succes omarmd. En niet zonder reden; klanten blijken online adviesgesprekken via video stelselmatig hoog te waarderen. Videogesprekken besparen niet alleen reistijd maar klanten kunnen het gesprek ook vanuit hun vertrouwde omgeving voeren. Daarnaast zijn de kinderziektes uit de techniek inmiddels verdwenen en borgen beveiligde omgevingen de privacy van de klant. 
 

Het privé voeren van een videogesprek is één, maar om dit zakelijk professioneel uit te voeren is twee. Dukers & Baelemans heeft uitgebreide ervaring met het implementeren van het videogesprek in de bedrijfsvoering van diverse financiële dienstverleners. En daarmee een helder beeld van alle do’s en dont’s bij het voeren van videogesprekken.  

Wil jij op een professionele wijze aan de slag met deze efficiënte en klantvriendelijk manier van gespreksvoering? Schrijf je dan in voor de masterclass ‘Professioneel een videogesprek voeren’ van Dukers & Baelemans. In deze masterclass: 

  • Geven we je een stappenplan voor een succesvol videogesprek 
  • Geven we je een voorbeeld van een goed videogesprek én  
  • geven we je handige tips en tricks mee voor in jouw adviespraktijk. 

*Tijdens het Zakelijk Platform op 18 september kun je twee expertsessies volgen. Naast Dukers & Baelemans bieden ook Lindenhaege, NIBE-SVV en Hoffelijk expertsessies aan.