Doe mee aan het bedrijfsvergelijkend kerncijferonderzoek

Nieuws
geplaatst op 22-7-2020  

Het belang van betrouwbare en actuele data blijft toenemen. Het biedt inzicht, helpt bij het bepalen van de strategie en maakt duidelijk wanneer en waarop moet worden bijgestuurd. Om branchebreed over meer en actuelere data te beschikken, zijn we vorig jaar gestart met Advies in Cijfers. Onlangs heb je de geüpdate en uitgebreide 2020 editie van dit kennisdocument ontvangen.

Naast branchebrede data is het ook belangrijk om op bedrijfsniveau over actuele cijfers te beschikken. Om deze cijfers boven tafel te krijgen, is DFO eerder dit jaar gestart met het bedrijfsvergelijkend kerncijferonderzoek. De eerste resultaten (over de Business) zijn inmiddels bekend en als ledenvoordeel op te vragen.

Personele thema’s
Voor het tweede deel van het kerncijferonderzoek is jouw hulp weer onmisbaar. Dit deelonderzoek spitst zich toe op personele thema’s als de personele samenstelling van het kantoor, werving en selectie en thuiswerken. Je kunt aan dit deelonderzoek deelnemen via onderstaande link. Het neemt slechts 10 minuten van je tijd in beslag en je gegevens worden uiteraard geanonimiseerd.

>> direct meedoen aan het onderzoek

Wat levert deelname je op?
Door mee te doen ontvang je:

  • een terugkoppeling van je kerncijfers afgezet tegen de marktgemiddelden (bij meer dan 200 kantoren die meedoen)
  • een korting van 30 % op de kwalitatieve en kwantitatieve rapportage van het onderzoek

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met DFO (033) 258 04 60.

Categorien: Arbeidsmarkt