Bezoek Zivver en Fort Nova tijdens de kennismarkt op 18 september

Evenementen
geplaatst op 11-9-2019  

Nog exact 1 week tot het Zakelijk Platform en de laatste voorbereidingen zijn in volle gang. Op 18 september vormen we een gezamenlijke visie op het vinden, binden en ontwikkelen van professionals. Daarnaast is er veel ruimte om te netwerken en kun je ZIvver en Fort Nova bezoeken op de kennismarkt.  

E-mail beveiliging van Zivver 
Zivver biedt e-mail beveiliging zodat de privacy van jou en jouw client beschermd blijft. Op de kennismarkt krijg je extra informatie en kun je direct vragen stellen over hun e-mailbeveiliging. Op onze ledenvoordeelpagina kun je e-mailbeveiligig van Zivver tot 1 januari 2020 aanschaffen met 30% korting.  

Bekijk hier het ledenvoordeel van Zivver >> 

Realtime polissen delen met gebruik van Fort Nova  
Fort Nova biedt een totaaloplossing als het gaat om workflow en digitalisering van klantgegevens. Daarbij heeft de klant bij gebruik van Fort Nova Software direct inzicht in zijn of haar gegevens en kunnen zij zelf gegevens wijzigen zoals het doorgeven van schades. Ook Fort Nova biedt ledenvoordeel, je kunt tot 1250 euro korting ontvangen op installatiekosten. Tijdens de kennismarkt kun je een demo bekijken  en meer informatie inwinnen over hun product. 

Bekijk hier het ledenvoordeel van Fort Nova >> 

Ben jij actief op de zakelijke markt en wil je erbij zijn 18 september?  

Volg dan deze link voor meer informatie en meld je aan!