Al aangemeld voor de Adfiz Nieuwjaarsboodschap (incl. inspiratiesessie Cybersecurity)?

Al aangemeld voor de Adfiz Nieuwjaarsboodschap (incl. inspiratiesessie Cybersecurity)?

Zoals je ongetwijfeld weet openen we volgende week donderdag 13 januari (de 2e donderdag van januari) traditiegetrouw het verzekeringsbranchejaar met de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst. Door de huidige coronamaatregelen is het ook dit jaar niet mogelijk om deze te laten doorgaan op de manier zoals wij dat graag willen. Omdat we dit moment toch niet zomaar voorbij willen gaan, organiseren we daarom weer een online Adfiz Nieuwjaarsboodschap. Onze voorzitter Roger van der Linden zal dit evenement openen met een speech, waarna we je tijdens een inspiratiesessie meenemen in het belang van Cyberweerbaarheid voor jou als financieel adviseur en voor je klanten.

Cybersessie

Tijdens deze cybersessie vertellen we over hoe de cyberwereld in elkaar zit, wie zijn de hackers (wat denken ze en hoe werken ze) en de vormen waarbij ‘social engineering’ een belangrijk onderdeel is. Aan de hand van een  cybergame’ worden diverse cyberrisico’s in kaart gebracht. Daarnaast delen we het praktijkverhaal van Adfiz lid Veldhuis Advies. Wat is het belang van Cyberweerbaarheid  en waarom hebben zij hier zo’n groot dossier van gemaakt? Wat houdt dit in, hoe positioneren zij dit, wat vinden klanten ervan en welke invloed heeft dit op het verzekeren van het risico?

Deze sessie wordt gegeven door Adfiz lid Dick Vos (Veldhuis Advies) en Ramon van Ingen (Micre – Make it Cyber Resilience).

Nieuwsgierig geworden? >>Meld je dan snel aan voor de Adfiz Nieuwjaarsboodschap.

Programma en aanmelden

16.00 - 16.10 uur – Nieuwjaarsboodschap
16.15 - 17.15 uur – Inspiratiesessie Cybersecurity

>> Klik hier om aan te melden