Aflossingsvrije klant in beweging? Met toegepaste psychologie! – Expertsessie Particulier Platform 3 april

Evenementen
geplaatst op 19-3-2019  

Mensen nemen bijna al hun beslissingen op basis van onbewuste breinprocessen. Om richting te geven aan hun gedrag is het effectief om daarop in te zetten met het gebruik van wetenschappelijk bewezen technieken uit de gedragspsychologie. Bijvoorbeeld in het dossier ‘aflossingsvrije hypotheken’. Hoe? Dat leer je 3 april tijdens de expertsessie Hypotheken op het Adfiz Particulier Platform.

Ronald Veld, programmamanager Aflossingsvrije Hypotheken bij de NVB leidt de sessie in. Hij neemt je in vogelvlucht mee door de Aflossingsblij-campagne, de doelstellingen die de AFM de sector heeft opgelegd en de samenwerking tussen Adfiz, NVB, OvFD en het Verbond van Verzekeraars.

Mediapsycholoog en internationaal spreker Mischa Coster is één van de overtuigexperts van Guideology. Guidelogy heeft ervaring met de inzet van gedragspsychologie om klanten met een aflossingsvrije hypotheek in beweging te krijgen. Daarbij behalen ze aansprekende resultaten. Voor het Particulier Platform hebben zij belangrijke technieken geselecteerd. Op 3 april vertelt Mischa hierover:

  • Nut en noodzaak van technieken uit de wetenschap van de gedragspsychologie;
  • De geselecteerde technieken en het gebruik daarvan;
  • Gebruik van het Escalatie Preventie Model voor het overbrengen van een boodschap;
  • Een door Guideology verzorgde praktijkcase.

Ze beloven dat je na een uurtje heel anders aankijkt tegen het brein van je klanten én dat van jezelf. De kennis is ook gebundeld in een korte handleiding, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Meld je aan

Ben je actief op de particulier markt, dan is het Particulier Platform hét platform voor jou.  Elkaar ontmoeten en kennis delen zijn de belangrijkste doelen. Het komende Particulier Platform vindt plaats op woensdag 3 april 2019. Meer lezen en aanmelden >  

Particulier Platform

Het Particulier Platform staat dit jaar in het teken van het thema ‘Je adviseur, je beste verzekering’, met sprekers Paul Stamsnijder (Reputatiegroep), Jeroen Oversteegen (Nationale Hypotheekbond) en Dick Vos (Adfiz bestuur en Veldhuis Advies).

Daarna vinden 3 expertsessies plaats op het gebied van Schade (meerwaarde in advies, door Rolls), Hypotheken (klant in beweging, door Guideology) en Inkomen (alternatief voor AOV, door Sharepeople Crowdsurance).  Tijdens ontvangst en diner is er een Kennismarkt. Hier vind je informatie van Helder Beheer, Closure en Hypotheekbond.

Het Particulier Platform 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door Allianz en Klaverblad.

Categorien: Hypotheken Vereniging