Adfiz en Verbond organiseren mini-seminar Verzuim-ontzorgverzekering

Persberichten
geplaatst op 3-9-2019  

Op woensdag 18 september organiseren Adfiz en het Verbond – voorafgaand aan het Zakelijk Platform – een mini-seminar rondom de MKB Verzuim-ontzorgverzekering. Adviseurs worden dan bijgepraat over deze nieuwe verzekering. De bijeenkomst is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. 

Eind 2018 werd een pakket maatregelen aangekondigd ten aanzien van de loondoorbetaling bij ziekte. Onder deze maatregelen viel ook de aankondiging van een nieuw verzekeringsproduct, de Verzuim-ontzorgverzekering. Tijdens het mini-seminar zal onder andere Antoine Reijnders van het Verbond van Verzekeraars de ins en outs van deze nieuwe verzekering toelichten. Aansluitend gaat hij - o.l.v. Enno Wiertsema - samen met Anneloes Goossens (MKB Nederland) en Michiel Blankvoort (Sucsez/Heilbron en de Verzuimeconoom) het gesprek aan over de waarde van de Verzuim-ontzorgverzekering en de aandachtspunten bij advisering. 

In september op de markt 
Tot nu toe hebben zes verzekeraars aangekondigd met een Verzuim-ontzorgverzekering te komen. Op dit moment loopt het proces van certificering en de verwachting is dat de eerste Verzuim-ontzorgverzekeringen in september op de markt komen. 

Programma 
10.30 – 11.15: Inloop met koffie en thee 
11.15 – 11.25: Opening en inleiding door Vincent van Dijk (voorzitter commissie Zorg & Inkomen Adfiz) 
11.25 – 11.45: Achtergronden en ins en outs door Antoine Reijnders   
11.45 – 12.25: Discussie o.l.v. Enno Wiertsema met Antoine Reijnders, Anneloes Goossens en Michiel Blankvoort  
12.25 – 12.30: Afsluiting door Enno Wiertsema  
Vanaf 12.30: Lunch voor alle deelnemers 

Locatie  
Green Village in Nieuwegein.

Adfiz-leden kunnen zich aanmelden via deze link, niet-leden kunnen een email sturen naar info@adfiz.nl.

Categorien: Zorg en inkomen