Adfiz breidt samenwerking met VVP uit met domein ondernemerschap

Nieuws
geplaatst op 23-10-2019  

Adfiz ontwikkelt veel kennis exclusief voor de leden. Tegelijk is duidelijk dat we als beroepsgroep gebaat zijn bij een sterkte professionele branche. De reputatie van de beroepsgroep maakt immers geen onderscheid tussen leden en niet-leden. Al enige tijd stellen we daarom bepaalde informatie en modellen beschikbaar aan de hele branche. Dat doen we niet alleen via onze eigen media. Al geruime tijd dragen we actief bij aan de Ken-je-Vak serie van VVP. Die samenwerking breiden we nu uit.  

De samenwerking richt zich in ieder geval op: 

  • Kennisdossiers delen als partner van VVP  

Adfiz wordt partner van VVP met een eigen plek op de VVP-website. Hier ontsluiten we delen van onze kennisdossiers voor de hele markt, die kunnen bijdragen aan een sterke en professionele reputatie voor de branche.  

 

  • Publicatieruimte in Ken-je-Vak katern en nieuwsbrief 

VVP publiceert in haar magazine en in de vrijdagmail artikelen met een actuele, vakinhoudelijke insteek. Harde informatie waar je als adviseur of ondernemer direct voordeel bij hebt. We hebben eigen ruimte in dit katern en leveren periodiek een bijdrage door onafhankelijke redactionele artikelen aan te bieden. 

 

  • Prominente informatiebron voor de nieuwe VVP Nieuws App 

VVP brengt al het laatste verzekerings-, hypotheek- en ander financieel nieuws op een plek samen. De VVP Nieuws App maakt gebruik van informatie uit alle betrouwbare en toonaangevende media zoals het FD, Adfiz, AFM, am:web en VVP.  

 

  • Korting op VVP Events 

Als Adfiz-lid ontvang je korting op alle VVP Events.  

 

VVP is voor het inspireren en ondersteunen van ondernemerschap een logische partner. Ze richt zich als kennis- en inspiratiemagazine specifiek op onafhankelijke financieel adviseurs. En heeft als missie ‘adviseurs helpen adviseren’ omdat zij geloven in het toenemend maatschappelijk belang van onafhankelijk advies in Nederland. Door de samenwerking investeren we niet alleen in de reputatie van de branche, maar willen we ook zichtbaarder maken hoeveel waarde de branche als geheel ontleent aan het Adfiz-lidmaatschap, en ook de individuele ondernemer. Uiteraard levert het jou als lid ook directe voordelen op.

Willem Vreeswijk, hoofdredacteur VVP: "Adfiz is al honderdtien jaar de branchevereniging voor onafhankelijk financieel adviseurs. De afgelopen 25 jaar heb ik het enorme belang van Adfiz voor de doelgroep van nabij mogen meemaken. Adfiz geeft adviseurs een krachtige stem in politiek Den Haag en is de kennispartner van de adviseur. Net als VVP onderschrijft Adfiz het maatschappelijk belang van onafhankelijk advies en wil Adfiz de positie van adviseurs versterken en waar mogelijk verbeteren. Als je zoveel gemeen hebt, is samenwerking niet meer dan logisch."