Uniforme uitvraagformulier WGA ERD

Het besluit van een werkgever om eigenrisicodrager voor de WGA te worden is complex en daarmee zeer adviesgevoelig. Onderdeel van het besluitvormingsproces is het vergelijken van offertes van diverse aanbieders. Om dit proces voor jou te vereenvoudigen heeft de commissie Zorg & Inkomen van Adfiz een uniform uitvraagformulier voor WGA ERD ontwikkeld. Zo wordt het voor de adviseurs eenvoudiger en minder tijdrovend om met hun klant de beste keuze voor een verzekeraar te kunnen maken. Sinds de introductie van het uniforme uitvraagformulier wordt het door alle grote inkomensverzekeraars geaccepteerd.

Het uitvraagformulier wordt naar aanleiding van gewijzigde wet- en regelgeving geactualiseerd. Op deze pagina tref je de meest recente versie aan.

Werkgevers kunnen via hun adviseur gebruikmaken van dit uniforme uitvraagformulier van Adfiz.

Vind hier het formulier >

Vind hier het Engelstalig formulier >
Laatste update: 7/1/2019

PS: Hoewel het uniforme uitvraagformulier met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand is gekomen, ben je uiteraard zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens en de advisering van de klant. Aan dit formulier kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.