Ondernemingen met minder dan 250 medewerkers vallen buiten de scope van DORA, maar ook als kleine ondernemer moet je informatiebeveiligingsbeleid opstellen  

Hypotheekverstrekkers vertikken het nog te vaak om klantgegevens met adviseurs te delen, terwijl je die informatie wel nodig hebt voor het onderhoud op de producten van je klanten 

Duurzaam financieel advies is van wezenlijk belang bij de transitie naar een duurzamere maatschappij, maar waar begin je? 

 

We komen weer naar je toe

De hierboven genoemde 'uitdagingen’ en ‘belemmeringen’ zijn stuk voor stuk voorbeelden van zaken waar we tegenaan lopen. Tijdens de Ronde door het land laten we je zien en ervaren hoe we je ondersteunen in je rollen als ondernemer, adviseur en werkgever. Uiteraard is er ook ruime gelegenheid om je vragen, dilemma's en uitdagingen met ons en je collega's te delen.

De maand mei staat in het teken van de Ronde door het land. In deze maand doen we alle regio's aan met bijeenkomsten in Assen (9 mei), Apeldoorn (11 mei), Oostzaan (16 mei), Rotterdam (23 mei) en Eindhoven (25 mei). Via onderstaande links kan je je aanmelden voor de Ronde door het Land bij jou in de buurt.

 

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via: info@adfiz.nl of 033 - 46 43 464.