Project Coördinator

 

Functiebeschrijving

Als daadkrachtige project coördinator ben je verantwoordelijk voor het initiëren, coördineren en opleveren van projecten van Adfiz. Hierin werk je nauw samen met collega’s van communicatie, beleids- en ledenzaken en de directeur voor de projecten van de branchevereniging. Je zorgt voor het samenstellen van projectteams en bewaakt de voortgang, deadline en budgetten. Je bent verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van lopende en nieuwe projecten van Adfiz zoals:

  • Kwaliteitsprogramma
  • Advies in cijfers, de kengetallen van de financiële dienstverlening.
  • Ontwikkelen, structureren en vormgeven van kennis-portalen
  • Uitgeven van het ledenmagazine en jaarverslag en communicatieprojecten rondom bijeenkomsten en evenementen
  • Verder ontwikkelen van de websites
  • Adfiz Prestatie Onderzoek
  • Nieuwe projecten die vanuit ledencommissies en het bestuur worden voorgesteld

Jouw ervaring en eigenschappen

Projectmatig werken zit in je bloed; een proactieve doener die multidisciplinair kan werken, nauwkeurig plant in tijd en die goed kan organiseren en vooral resultaatgericht is.

Je stelt kritische vragen en beschikt over een natuurlijk enthousiasme en je bent in staat om te improviseren. Je bent communicatief analytisch, besluitvaardig en je vindt het leuk om strategisch bezig te zijn op diverse onderwerpen. Je beschikt over het vermogen om met verschillende stakeholders af te stemmen en om met bureaus en specialisten samen te werken met het doel om je projecten succesvol af te ronden. Je hebt ervaring met het uitvoeren en coördineren van projecten. Je beschikt minimaal over een relevante afgeronde HBO- opleiding bijvoorbeeld in de richting van bedrijfs- of organisatiekunde.

 

Wij bieden jou

We bieden je een zelfstandige functie in een kleine professionele en flexibele organisatie. Het betreft een functie voor 28-40 uur. De beloning is marktconform en passend bij de functie en werkervaring. Het dienstverband is voor één jaar met de intentie om bij goed functioneren het dienstverband om te zetten in een vast dienstverband.

 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Steven Niamut via 06 - 2111 6626. Richt je sollicitatie (inclusief C.V.) voor 15 maart aan: Adfiz, t.a.v. Steven Niamut, s.niamut@adfiz.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.