Medewerker Ledenzaken

 

Functiebeschrijving
Als medewerker ledenzaken heb je een spilfunctie met afwisselende werkzaamheden en draag je bij aan een effectieve en efficiënte uitvoering van de ledenadministratie. Bij voorkeur heb je ervaring als commercieel binnendienstmedewerker in de financiële dienstverlening. Je bent goed in staat om binnen de organisatie effectief samen te werken met leden, ondernemers in financiële dienstverlening en collega’s.

Jouw taken
- Eerste opvang telefonische vragen van leden
- Beheer van de infomailbox en binnenkomende post, uitzetten en opvolgen van vervolgacties
- Verwerken van aanmelding van nieuwe leden en mutaties van bestaande leden in het systeem
- Beheer ledenadministratie in geautomatiseerd CRM systeem(Efficy)
- Verwerken van koppelbestanden en gegevens voor mailingen
- Berichten plaatsen op de website
- Administratieve ondersteunende taken bij de organisatie van evenementen en bijeenkomsten
- Ondersteuning bieden bij facilitaire zaken

Jouw ervaring en eigenschappen:
- Je bent in het bezit van een relevante MBO diploma en hebt kennis van Microsoft Office systemen en ervaring met Efficy(CRM pakket) is een pré.
- Je hebt een behulpzame, dienstverlenende, nieuwsgierige, positieve en proactieve instelling. Je pakt zaken snel op en je werkt georganiseerd en accuraat. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent flexibel en in staat om je taken te  prioriteren.

Wij bieden jou:
We bieden je een uitdagende functie in een kleine, professionele en flexibele organisatie. Het betreft een functie voor 24 - 32 uur.  De beloning is marktconform en passend bij de functie en werkervaring. Het dienstverband is in eerste instantie voor een half jaar met de intentie om bij goed functioneren te verlengen.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Steven Niamut via 06 - 2111 6626. Richt je sollicitatie (inclusief C.V.) voor 21 februari aan: Adfiz, t.a.v. Steven Niamut, s.niamut@adfiz.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.