Communicatie Adviseur

 

Functiebeschrijving

Als communicatie adviseur ben je verantwoordelijk voor het opstarten, managen, coördineren en opleveren van communicatie projecten van Adfiz. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s van beleids- en ledenzaken en de directeur voor overige projecten van de branchevereniging.

Je zorgt voor het samenstellen van projectteams en bewaakt de voortgang, deadline en budgetten.

Je stelt de briefings voor externe onderzoek- en communicatiebureaus op en stuurt hen aan op lopende projecten zoals:

-          Communicatietrajecten rondom bijeenkomsten en evenementen

-          Uitgeven van het ledenmagazine en jaarverslag van Adfiz

-          Verder ontwikkelen van de websites

-          Adfiz Prestatie Onderzoek

-          Kwaliteitsprogramma

-          Innovatie-pilots met leden

-          Ontwikkelen van kennis-portalen

-          Ontwikkelen van webinars, factsheets en infographics voor leden

 

Voor Adfiz-leden ben je aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de coördinatie van externe projecten van partners zoals “Wijzer in Geldzaken.” Met pakkende content draag je bij in de nieuwsvoorziening voor leden en zorg je voor de verspreiding van blogs, nieuwsberichten, opiniestukken en columns in de landelijke vakpers en de media. Je bepaalt mede op welke wijze social media gebruikt en ingezet wordt door Adfiz en bent verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Je onderhoudt contacten met leden, freelancers, website ontwikkelaars, communicatiebureaus, pers en stakeholders. Je bewaakt de voortgang van projectresultaten en rapporteert aan leidinggevende en directeur.

 

Jouw ervaring en eigenschappen:

Projectmatig werken zit in je bloed; een proactieve doener die multidisciplinair kan werken, nauwkeurig plant in tijd en die goed kan organiseren.

Je stelt kritische vragen en beschikt over een natuurlijk enthousiasme. Je bent communicatief analytisch, besluitvaardig en je vindt het leuk om strategisch bezig te zijn op diverse onderwerpen. Je beschikt over het vermogen om met verschillende stakeholders af te stemmen en bureaus en specialisten aan te sturen met het doel om je projecten succesvol af te ronden.

Je hebt ervaring met contentontwikkeling, CMS, social media marketing. Je beschikt over een HBO- opleiding bijvoorbeeld in de richting van marketing, communicatie of organisatiekunde.

 

Wij bieden jou:

We bieden je een zelfstandige functie in een communicatie team met twee collega’s. Het betreft een functie van 28-40 uur. De beloning is marktconform en passend bij de functie en werkervaring. Het dienstverband is voor één jaar met de intentie om bij goed functioneren het dienstverband om te zetten in een vast dienstverband.

 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Steven Niamut 06-21116626.

Richt je sollicitatie (inclusief C.V.) aan: Adfiz, t.a.v. Steven Niamut, s.niamut@adfiz.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.**