Pieter van der Loo (Meijers Assurantiën) in Elsevier

Publicaties
geplaatst op 18-4-2018  

Pieter van der Loo van Adfiz-lid Meijers Assurantiën is onlangs geïnterviewd over het verzekeren van ziekteverzuim. In het artikel in Mijn Bedrijf, een bijlage bij Elsevier Weekblad, staat hij stil bij de overwegingen rondom het verzekeren van verzuim. 

Verhalen die de waarde van advies onderstrepen? Ze kunnen niet vaak genoeg verteld worden. Daarom zoeken we altijd actief naar media waar we dergelijke verhalen onder de aandacht kunnen brengen. En werken we graag mee aan initiatieven waar leden vanuit hun rol als adviseur en expert zicht werpen op een bepaald thema dat interessant is voor klanten. 

Witboek Waarde van Advies 

Heb jij een mooi voorbeeld van hoe jouw advies het verschil heeft gemaakt voor een klant? En dat helder en duidelijk aantoont waarom een klant meer gebaat is bij verzekeren via een adviseur in plaats van execution only of via het directe kanaal? Stuur je voorbeeld dan naar info@adfiz.nl o.v.v. Witboek Waarde van Advies. Vermeld daarbij ook je naam en telefoonnummer voor het geval één van onze beleidsmedewerkers je wilt nabellen. 

Categorien: Zorg en inkomen