Laatste deel serie Zorgplicht in VVP

Publicaties
geplaatst op 14-9-2017  

In het septembernummer van vakblad VVP is het laatste artikel over zorgplicht verschenen in de rubriek ‘Ken je vak’. In een serie artikelen belichtten we steeds een ander aspect rondom zorgplicht. In het laatste artikel aandacht voor de commerciële kansen die zorgplicht biedt. We beschrijven onder andere hoe je met een relatief kleine investering in tijd betrokkenheid en je toegevoegde waarde laat zien.  

Lees het artikel: ‘Zorgplicht biedt ook commerciële kansen’

Als service aan de leden biedt Adfiz op het extranet een aantal modellen overeenkomst van opdracht aan. Deze worden op dit moment geactualiseerd. Hierbij gaan wij de zorgplicht een prominentere plek geven. Zo is voor zowel de klant als de adviseur de verantwoordelijkheidsverdeling duidelijk. De komende week worden de bijgewerkte modellen geplaatst op het extranet. Uiteraard zullen we je hier via de Adfiz Info nader over informeren.

Lees hier de vijfde bijdrage – juli: "Afspraken vastleggen bij bevestigen opdracht"

Lees hier de vierde bijdrage – juni: “Afspraken goed vastleggen (Algemene Voorwaarden)”

Lees hier de derde bijdrage – mei: “Zorgplicht is niet gratis”

Lees hier de tweede bijdrage – april: "Verdeling van zorgplicht"

Lees hier de eerste bijdrage - maart : “Wel de lusten, niet de lasten”

In het volgende nummer van VVP (oktober) trappen we voor de rubriek ‘Ken je vak’ af met het eerste artikel over Privacy. Wil je weten wat we daar tot nu toe al over schreven in onze Infoberichten? Kijk dan hier.

Categorien: Zorgplicht