Cijfers over adviesmarkt gebundeld in Advies in Cijfers - nu digitaal beschikbaar

Cijfers over adviesmarkt gebundeld in Advies in Cijfers - nu digitaal beschikbaar

3 op de 4 consumenten en 9 op de 10 bedrijven is klant van een onafhankelijk adviseur. 82% miljard omzet in verzekeringen en hypotheken (exclusief ziektekosten) loopt via de adviseur, dat is 60% van het totaal. Als belangenbehartiger en branchevereniging willen we beschikken over goede cijfers over onze eigen markt. We hebben deze kennis daarom gebundeld in de eerste uitgave van Advies in CijfersOp 12 juni is Advies in Cijfers uitgereikt aan minister HoekstraJe kunt de uitgave hier downloaden. 

In Advies in Cijfers wordt inzicht gegeven in de omvang, het belang en de impact van onafhankelijk financieel advies in Nederland. De uitgave is de eerste stap naar het verkrijgen van goed cijfermatig inzicht over onze Branche. Het brengt onder andere bewegingen in beeld op het gebied van klantbehoeftes, klantpercepties, ondernemerschap, strategische focus en samenwerkingen in de keten.  

Benieuwd naar Advies in Cijfers?

Tijdens ons lustrum op 12 juni is de eerste editie van Advies in Cijfers uitgereikt aan onze belangrijkste stakeholder, minister Hoekstra van Financiën. De beelden kun je hier terugkijken.