Nominaties Categorie Prijzen Adfiz Prestatie Onderzoek bekend

Nominaties Categorie Prijzen Adfiz Prestatie Onderzoek bekend

Donderdag 9 januari 2020 worden de winnaars bekend gemaakt van het Adfiz Prestatie Onderzoek dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau CYS. Al meer dan 20 jaar beoordelen onafhankelijk financieel adviseurs de performance van verzekeraars op criteria als:

  • deskundigheid en meedenken van medewerkers,
  • gemak en kwaliteit van claimafhandeling,
  • snelheid en kwaliteit van aanvragen en mutaties en
  • samenwerking ten behoeve van goede en efficiënte klantbediening.

De genomineerden in de verschillende categorieën zijn (in alfabetische volgorde):

Particulier 

Schade

 

De Zeeuwse

NH1816

Noorderlinge

Vermogen

 

Allianz

Regiobank

Scildon

Zorg

 

CZ

ONVZ

Stad Holland

Hypotheken

 

Aegon

Allianz

Obvion

 

Zakelijk

Schade

 

De Goudse

De Zeeuwse

Turien & Co.

Pensioen

 

Allianz

a.s.r.

Brand New Day

Deze nominaties komen bij de eerder bekendgemaakte nominaties voor Beste partner Efficiency (Aegon, a.s.r., Nationale Nederlanden), Beste partner Verzekerbaarheid Zakelijk (Allianz, a.s.r., Nationale Nederlanden) en Beste partner Verzekerbaarheid Particulier (a.s.r., Nationale Nederlanden, Nh1816)

In de branches Particulier ORV en Zakelijk Inkomen worden dit jaar geen prijzen toegekend. Bij de analyse is gebleken dat er de laatste 10 weken van het onderzoek methodologische onregelmatigheden in de respons zijn ontstaan. Het is onmogelijk gebleken een ranking vast te stellen die recht doet aan de eisen van betrouwbaarheid die aan het Prestatie Onderzoek gesteld worden.

Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst

De prijswinnaars van het Prestatie Onderzoek worden bekend gemaakt tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari in Spant! te Bussum. Heb je je nog niet aangemeld voor dit evenement waar we het verzekeringsjaar 2020 inluiden? Doe dat dan alsnog via de Adfiz site.