Marieke Blom spreekt op nieuw Adfiz Najaarsevent: Alle specialismes bij elkaar

Marieke Blom spreekt op nieuw Adfiz Najaarsevent: Alle specialismes bij elkaar

Adfiz organiseert daags na Prinsjesdag, op woensdag 20 september, een nieuw evenement: het Adfiz Najaarsevent “Alle specialismes bij elkaar”. Een nieuw dagvullend evenement waar financieel adviseurs kennis kunnen ophalen en delen op het gebied van zowel zakelijk als particulier advies en ondernemerschap. Het evenement vindt plaats bij InnStyle in Maarssen.

Het Adfiz Najaarsevent is de opvolger van het Particulier Platform in april en het Zakelijke Platform in september. Door alle specialismes bijeen te brengen krijgt het ontmoeten en kennisdelen een extra dimensie. Bovendien kunnen adviseurs die in beide segmenten actief zijn in één dag kennis ophalen bij hun branchevereniging.

De dag bestaat uit drie delen: de ochtend is voor particulier adviseurs met twee rondes van drie expertsessies over hypotheken, actief klantbeheer en actieve transparantie. De middag is voor zakelijke adviseurs met ook twee rondes van expertsessies over cyber, financieel fitte werknemers en de nieuwe Wet toekomst pensioenen. Tussen de dagdelen is een algemeen plenair programma met de Prinsjesdag update van Lindenhaeghe en een keynote van Marieke Blom, hoofdeconoom van ING. Blom geeft haar visie op de plannen van het kabinet, wat de economie het komende jaar gaat doen en hoe de financiële adviessector daarop kan inspelen.

Meer info en aanmelden: https://www.adfiz.nl/nieuws/adfiz-evenementen/adfiz-najaarsevent-alle-specialismes-bij-elkaar/