Adfiz Ronde door het Land in teken van transformatieprogramma

Persberichten
geplaatst op 27-4-2011  

Adfiz organiseert op 16, 23, 25 en 26 mei haar Ronde door het Land. Centrale thema is de transformatie van de branche en het ondersteuningsprogramma dat Adfiz ontwikkelt. Uitgangspunt daarbij zijn de veranderingen bij de klant. Daarnaast staat het actieplan Beleggingsverzekeringen prominent op het programma. De Ronde door het Land staat open voor leden (95 euro) en andere zelfstandige intermediair kantoren (120 euro). Aanmelden kan via http://www.adfiz.nl/overadfiz/agenda/

Volgens Adfiz is alleen aandacht voor de eisen die de wet aan de adviespraktijk stelt te eenzijdig. Wetgeving heeft weliswaar grote invloed op de markt, maar de grootste verandering komt van de klant zelf. Levens worden anders ingericht, zeker bij jongere mensen, en dus veranderen ook financiële behoeften. En die klanten nemen kennis van innovatieve concurrenten (van binnen of van buiten de markt) en verwachten meer toegevoegde waarde.
Het Adfiz programma begint dat ook met vragen als ‘Wat verwacht úw klant vandaag van u?’ en ‘hoe kunt u daar slagvaardig op inspelen?’ Wie goed inspeelt op de eisen van vandaag zal ontdekken dat hij morgen een mooier bedrijf heeft. Met interessantere adviesvragen, met meer tevreden klanten, met een steviger, onafhankelijker profiel, met meer maatschappelijke waardering, en met nog steeds een mooi rendement. In de kern gaat het om een heroriëntatie op de dienstverlening, omwille van de klant. Adfiz biedt haar leden hiervoor een uitdagend en uitgebreid ondersteuningsprogramma. De Ronde door het Land geeft hiervoor het startschot.

Actieplan Beleggingsverzekeringen
Hét dossier waarin zo’n “nieuwe” klantbenadering nu al tot snelle vertrouwenswinst kan leiden zijn de beleggingsverzekeringen. Nu klanten de compensatievoorstellen van de aanbieders hebben ontvangen is de financieel adviseur aan zet. De klant heeft hulp nodig om de juiste keuzes te maken. Adfiz heeft haar leden en de rest van de markt eerder opgeroepen die hulp actief aan haar klanten aan te bieden en biedt nu een ondersteuningsprogramma voor de beleggingsverzekering. Ook voor dit programma vormt de Ronde door het Land de aftrap.


Aanmelden kan via onderstaande links:
Veldhoven 16 mei 2011
Dalfsen 23 mei 2011
Rotterdam 25 mei 2011
Hoofddorp 26 mei 2011

Categorien: