Adfiz maakt best presterende verzekeraars bekend

Adfiz maakt best presterende verzekeraars bekend

Movir, NH1816, Legal & General, Regiobank en Dela leveren in hun categorie de beste kwaliteit voor de klant. Dat blijkt uit het Adfiz Prestatie Onderzoek. Tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst (8 januari) zijn de prijzen uitgereikt.

Het onderzoek richtte zich dit jaar op de categorieën Zakelijk Schade, Zakelijk Inkomen, Zakelijk Pensioen, en Particulier Schade en Particulier Leven (onderverdeeld in Lijfrente – Banksparen en ORV). Adfiz heeft prijzen uitgereikt voor de best presenterende verzekeraars in de categorieën Zakelijk Inkomen, Particulier Schade en Particulier Leven. Er is geen prijs uitgereikt voor Zakelijk Schade en Zakelijk Pensioen. Geen enkele verzekeraar scoorde in deze categorieën boven de 7.

De winnaars per categorie zijn:

  • Zakelijk Inkomen: Movir
  • Particulier Schade: NH1816
  • Particulier Leven-Lijfrente: Legal & General
  • Particulier Leven-Banksparen: RegioBank
  • Particulier Leven-ORV: Dela

Adfiz Prestatie Onderzoek

Wil je als klant de beste dienstverlening, dan moet je ook kijken of een geadviseerde verzekeraar of bank daadwerkelijk levert. Naast prijs en polisvoorwaarden zijn de prestaties van aanbieders van groot belang voor de klant. Deze prestaties zijn niet zomaar te vinden op vergelijkingssites op internet. Onafhankelijk adviseurs hebben deze ervaring wel.

Het Adfiz Prestatie Onderzoek, uitgevoerd door GfK, maakt transparant welke aanbieders de kwaliteit leveren die de klant verdient. Prijs en polisvoorwaarden zijn uit het onderzoek gelaten. Daarmee geeft het onderzoek een zuiverder inzicht in feitelijk geleverde prestatieniveaus. Het Adfiz Prestatie Onderzoek is al jaren dé inkoopbenchmark voor financieel adviseurs.