Zakelijk Platform 2021 woensdag 22 september 2021

Datum:
22-9-2021
Stad:
Locatie:
Online
Tijd:
13.00 uur - 14.30 uur
Prijs:
Gratis, onderdeel van de contributie
Vol:
nee

Woensdag 22 september staat het Zakelijk Platform 2021 op het programma; dit jaar in het teken van ‘Hybride werken na corona’. We gaan in gesprek met Suzanne Berends, directeur NLG Arbo en zoals je van ons gewend bent bieden we diverse expertsessies aan. 

Waar thuiswerken in het verleden maar moeizaam van de grond kwam, zijn we anno 2021 niet anders gewend en wordt (deels) thuiswerken als positief ervaren. Naar verwachting blijven medewerkers deels thuiswerken en worden kantoren meer ontmoetingsplaatsen. Wat betekent dit op het gebied van Arbo? Wat is het belang van afspraken daarover? En hoe verzeker je dit?

Volledig online

Na een lange periode van elkaar online ontmoeten, keken wij ontzettend uit naar dit fysieke evenement waar we elkaar weer ‘echt’ konden zien. Uit het aantal aanmeldingen en signalen vanuit leden blijkt dat dit fysieke evenement toch nog net iets te vroeg komt. Wij hebben daarom besloten dit Zakelijk Platform volledig online aan te bieden.

Wat betekent dit concreet? Je kunt het plenaire gedeelte van het Zakelijk Platform live volgen vanuit je eigen omgeving via een livestream van 13.00 uur tot 14.30 uur. Natuurlijk is er tijdens het online Zakelijk Platform alle ruimte voor vragen en interactie via de chat. Daarnaast heb je de mogelijkheid in de weken na het platform vier interessante expertsessies te volgen in de vorm van webinars. Informatie over deze webinars volgt nog, houd de ledenberichten daarom goed in de gaten.

Hoewel we allemaal uitkeken naar dit fysieke evenement, doen we onze uiterste best er weer een mooi online Platform van te maken en hopen dat je met evenveel plezier het programma (online) zult volgen. 

Meld je nu aan

We kijken ernaar uit je woensdag 22 september weer online te ontmoeten vanuit Studio Amersfoort.

De partners van dit Zakelijk Platform zijn DAS en Avéro Achmea.

Prinsjesdag 2021- inmiddels is het traditie dat Hoffelijk je op het Zakelijk Platform volledig bijpraat over wat hun inhoudelijke specialisten is opgevallen in de plannen die op Prinsjesdag zijn gepresenteerd. Je krijgt inzicht in welke maatregelen het meest relevant zijn voor het vakgebied en welke impact ze hebben op je dagelijkse adviespraktijk.

Hybride werken na corona - sommigen verwachten dat medewerkers deels blijven thuiswerken en dat kantoren meer ontmoetingsplaatsen worden. Wat betekent dit op het gebied van Arbo? Wat is het belang van afspraken daarover? En hoe verzeker je dit? Wij gaan hierover in gesprek met NLG Arbo-directeur Suzanne Berends.

 

Je bent niet ingelogd. Ben je Adfiz-lid, log dan in op het extranet (rechts bovenin pagina). Vervolgens verschijnt hier je naam en kan je je aanmelden. Ben je geen Adfiz-lid, klik dan op de link hiernaast om je aan te melden. Ervaar je een probleem? Stuur dan een e-mail naar info@adfiz.nl. Ben je geen Adfiz-lid, klik dan op de link hiernaast om je aan te melden. Ervaar je een probleem? Stuur dan een e-mail naar info@adfiz.nl. Meld je hier aan

If you see this, leave this form field blank.
loading

Je moet inloggen om deze informatie te kunnen inzien.