Regiobijeenkomst Fryslân woensdag 13 oktober 2021

Datum:
13-10-2021
Stad:
Sneek
Locatie:
Van der Valk Hotel Sneek, Burgemeester Rasterhofflaan 1
Tijd:
14.30 - 18.00 uur
Prijs:
Gratis, onderdeel van de contributie
Vol:
nee

Beste collega's,

Na een roerig jaar hadden we het coronavirus in Nederland redelijk goed onder controle. Met de zomervakantie in het vooruitzicht en wat meer bewegingsruimte ziet de wereld er weer wat anders uit. Wel is het virus nog steeds actief en duiken er nieuwe varianten op. De strijd is nog niet gestreden en het blijft derhalve onzeker hoe de nabije toekomst er verder uit gaat zien. We gaan uit van het ‘positieve’ en in dat kader zijn we als regiobestuur inmiddels bijeen geweest en hebben we de planning voor het najaar 2021 met elkaar doorgenomen.

In het voorjaar hebben we een ieder verrast met 1,5 meter droge worst en gelet op de leuke reacties is dat bij een ieder goed in de smaak gevallen. Bij dit cadeau hadden we tevens een enquête gevoegd om te kijken welke  onderwerpen de meeste interesse binnen onze regio hebben. We hebben vele reacties op deze enquête mogen ontvangen, waarvoor onze hartelijke dank! Vanuit deze input hebben we gekeken welke onderwerpen we in onze eerstvolgende meeting willen oppakken.

Met meerderheid van stemmen is dat geworden: Uitleg risico inspecties / NEN keuring / brandveiligheid / inbraakwerendheid / zonnepanelen.

Daarnaast is er veel behoefte vanuit de leden voor het onderdeel: Uitleg van hulpmiddelen, formulieren welke Adfiz voor ons heeft ontwikkeld.

In onze eerstvolgende meeting op woensdag d.d. 13 oktober a.s. van 14.30 uur – 18.00 uur gaan we aandacht besteden aan deze items en we hopen uiteraard op een grote groep deelnemers aan deze bijeenkomst, die in Sneek bij Van der Valk georganiseerd gaat worden. Willen jullie deze middag vast reserveren in jullie agenda’s en wij gaan verder met de te nemen voorbereidingen op deze meeting.

Tenslotte willen wij jullie een fijne zomervakantie en veel gezondheid wensen en we zien erna uit om elkaar op de 13-e oktober weer fysiek te treffen.

Met vriendelijke groeten,

Adfiz Regio Bestuur Fryslân

Bert Zwier, Evert van Wieren en Gosbert Brandsma

Meer informatie volgt binnenkort. 

Log nu in als lid om je aan te melden. Heb je problemen met inloggen of ben je geen lid? Stuur dan een e-mail naar info@adfiz.nl.

Je moet inloggen om deze informatie te kunnen inzien.