Jong Management - Risicomanagement en Preventie donderdag 19 maart 2020

Datum:
19-3-2020
Stad:
Rotterdam
Locatie:
VNAB, Boompjes 251 (3011 XZ)
Tijd:
14.30 - 18.00 uur
Prijs:
kosteloos
Vol:
nee

Op donderdag 19 maart vindt de eerste Adfiz Jong Management-bijeenkomst van 2020 plaatsVoor deze bijeenkomst is Jurjen Burghgraef, risicodeskundige bij Burghgraef van Tiel & Partners uitgenodigd. 

Uit de evaluatie van de vorige JM-bijeenkomst kwamen vaak de onderwerpen risicomanagement en preventie terug. Tijdens een interactieve sessie met Jurjen Burghgraef zullen deze onderwerpen dan ook uitgebreid aan bod komenZo zal Jurjen zal onder andere ingaan op de nieuwste eisen die verzekeraars stellen, hoe je risico’s herkent, hoe je preventie bespreekt met de klant, etc. Na de pauze is er ruimte voor discussie en vragen. Mocht je nu al specifieke vragen hebben: laat het dan even weten. Dan proberen wij jouw vragen in het programma te verwerken. 

Jurjen was in 2018 al eens te gast op een Adfiz bijeenkomst. In 2018 was hij één van de sprekers tijdens het Zakelijk Platform rondom onverzekerbaarheid. En een paar maanden later heeft Jurjen een bijdrage geleverd aan onze artikelenserie over risicomanagement voor het Schade Magazine. 
 
Zoals gebruikelijk sluiten we af met een netwerkborrel. Daarnaast is er voor de geïnteresseerden de mogelijkheid om een hapje met elkaar te eten. 


Jong Management     
 
Jong Management is hét onderdeel van de vereniging voor jonge managers en toekomstige managers tot 40 jaar. Jong Management organiseert bijeenkomsten om kennis over ondernemerschap en management op te doen en te sparren met gelijkgestemden.      

Meer informatie of op de hoogte blijven? Neem dan contact met op Martin Holleman (m.holleman@adfiz.nl). 

Locatie 
VNAB  
Boompjes 251 
3011 XZ Rotterdam 
 
Programma 
14.30     Ontvangst met koffie/thee 
15.00     Start bijeenkomst 
16.45     Afsluiting op locatie  
17.00     Borrel + hapje eten 

 

 

Log nu in als lid om aan te melden. Problemen met inloggen? Meld je dan aan via een mail aan info@adfiz.nl.

Je moet inloggen om deze informatie te kunnen inzien.