Clusterbijeenkomst Limburg/Midden-Oost Brabant donderdag 14 februari 2019

Datum:
14-2-2019
Stad:
Eindhoven/Leende
Locatie:
Golden Tulip Jagerhorst, Valkenswaardseweg 44
Tijd:
13.30 - 17.45 uur
Prijs:
Onderdeel van de contibutie
Vol:
nee

Beste medeleden,

Op donderdag 14 februari organiseren we de 1 ste Clusterbijeenkomst van 2019.
We hebben een aantal workshops/ presentaties samen gevoegd.
We nodigen jullie van harte uit om hierbij aanwezig te zijn, neem gerust jullie medewerkers mee. 

Vergelijkingsprogramma My TP door Adfiz lid Rick Mulderij.

My TP is het eerste vergelijkingsprogramma in het provinciale kanaal waarin je eenvoudig de dekkingen, voorwaarden en premies van particuliere schadeverzekeringen (in pakketvorm) kunt vergelijken. In tegenstelling tot andere vergelijkingsprogramma’s zijn de verschillen in dekking en voorwaarden leidend in het overzicht van resultaten in plaats van de premie en vergelijk je alleen de voorwaarden die jij of de klant op dat moment belangrijk vindt.

Met het overzicht van resultaten kun je jouw adviesgesprek goed onderbouwen en zelfs de klant het antwoord laten geven op de vraag: Is de goedkoopste verzekering ook altijd de beste verzekering? Het overzicht van resultaten laat de klant inzien dat er wel degelijk verschillen in dekkingen en voorwaarden zijn en dat je niet altijd zomaar de goedkoopste verzekeringen moet afsluiten.

Het opzoeken van de laagste premie kunnen de meeste consumenten zelfstandig online opzoeken. De verschillen in dekkingen en voorwaarden bepalen is een ander verhaal. Juist hier kun je als adviseur je meerwaarde bieden ten opzichte van internet.

Jij als adviseur kent de meeste verschillen in dekkingen en voorwaarden wel, maar door dit snel en eenvoudig te combineren met een premievergelijking en een overzichtelijk overzicht is de klant bij jou altijd het beste uit!


De Hypotheek Aflos Verzekering – Miranda van Rijswijk, BNP Paribas Cardif

Jaarlijks ontvangen gemiddeld 550.000 Nederlanders per jaar een uitkering voor arbeidsongeschiktheid. En dat zijn niet alleen mensen met een fysiek zwaar beroep. In ruim een derde van de gevallen is een psychische aandoening de oorzaak. Ook kan uw klant natuurlijk arbeidsongeschikt raken door een ongeluk of door een herseninfarct. Kan uw klant in zo’n geval zijn hypotheeklasten nog betalen?

De Hypotheek Aflos Verzekering lost in één keer de top van de hypotheek af als uw klant in de WIA komt. BNP Paribas Cardif keert uit aan de geldverstrekker. Die op zijn beurt het bedrag aflost op de hypotheek. Hierdoor dalen de maandelijkse hypotheeklasten blijvend. Uw klant krijgt daardoor weer financiële flexibiliteit. En tegelijkertijd wordt een mogelijke restschuld verlaagd of voorkomen. Dat maakt de Hypotheek Aflos Verzekering een sterke aanvulling op uw advies. Miranda van Rijswijk van BNP Paribas Cardif vertelt u tijdens deze presentatie graag meer over arbeidsongeschiktheid en de Hypotheek Aflos Verzekering.

De Verhuur Hypotheek van Woonfonds door Accountmanager Joep Bertens

De Woningverhuur hypotheek maakt het mogelijk een huis te kopen om te verhuren. Bijvoorbeeld voor klanten die hun studerende kinderen willen helpen aan een woning in de stad. Of die willen investeren in een woning.

Aanmelden 
Aanmelden is uiteraard kosteloos. De bijeenkomst zal plaatsvinden in Golden Tulip Jagerhorst, Valkenswaardseweg 44, in Eindhoven/Leende en begint om 13.30 uur. We sluiten rond 17.45 uur af met een borrel. Voor meer informatie en een programma van de clusterbijeenkomst kun je terecht op het extranet.

 

Met vriendelijke groet,

Clusterbestuur Limburg/ Midden-Oost Brabant

AGENDA: 

13.30 uur: Ontvangst.

14.00 uur: Start spreker 1.

15.00 uur: Start spreker 2.

16.00 uur – 16.15 uur pauze

16.15 uur: Start spreker 3.

17.15 uur: Adfiz lobbyt, wat gebeurt er voor en achter de schermen door een afgevaardigde vanuit Adfiz.

17.45 uur: Afsluitende borrel.

Log nu in als lid om aan te melden. Problemen met inloggen? Meld je dan aan via een mail aan info@adfiz.nl.

Je moet inloggen om deze informatie te kunnen inzien.