Adfiz Zomersessie: Assurantiebelasting & BTW donderdag 12 augustus 2021

Datum:
12-8-2021
Stad:
Locatie:
Online
Tijd:
11.30 - 12.00 uur
Prijs:
Vol:
nee

De temperaturen zijn langzamerhand weer aan het stijgen en de zomervakanties staan voor de deur. Voor velen begint een periode van rust, bezinning en reflectie. Het ideale moment nieuwe en bestaande kennis (opnieuw) tot je te nemen. Daarom organiseren wij gedurende de zomer een reeks online Adfiz Zomersessies.

Als advieskantoor moet je van veel markten thuis zijn en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de branche. Je branchevereniging helpt daarbij. Als lid kun je gebruik maken van de kennis die Adfiz met je deelt op het gebied van regelgeving en belangrijke ontwikkelingen in de branche en het vak. Daarvoor ontwikkelen we, vaak samen met leden, informatie en tools die we bundelen op de site in intussen meer dan 15 kennisportalen.

Regelmatig ontvangen we ook vragen van ondernemers of medewerkers over deze onderwerpen. Daarom organiseren we op verzoek deze zomer een serie kennissessies, waarin je in een half uurtje wordt bijgepraat over een specifiek onderwerp. Daarnaast laten we zien welke praktische ondersteuning je hiervoor in de kennisportalen kunt terugvinden en natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Zorg daarom dat jij en je collega’s bij de Adfiz Zomersessies aanwezig zijn.

Deze week gaan we in op Assurantiebelasting & BTW.

Deze week gaan we in op Assurantiebelasting & BTW.

 

Je bent niet ingelogd. Ben je Adfiz-lid, log dan in op het extranet (rechts bovenin pagina). Vervolgens verschijnt hier je naam en kan je je aanmelden. Ben je geen Adfiz-lid, klik dan op de link hiernaast om je aan te melden. Ervaar je een probleem? Stuur dan een e-mail naar info@adfiz.nl. Ben je geen Adfiz-lid, klik dan op de link hiernaast om je aan te melden. Ervaar je een probleem? Stuur dan een e-mail naar info@adfiz.nl. Meld je hier aan

If you see this, leave this form field blank.
loading

Je moet inloggen om deze informatie te kunnen inzien.