Zakelijk Platform webinar - Aan de slag met de MKB Verzuim ontzorg-verzekering

Zakelijk Platform webinar - Aan de slag met de MKB Verzuim ontzorg-verzekering

Zoals eerder aangekondigd zullen de expertsessies van het Zakelijk Platform 2021 in webinar vorm worden aangeboden. Het Zakelijk Platform webinar 'Aan de slag met de MKB Verzuim ontzorg-verzekering' zal op donderdag 14 oktober om 13.00 uur plaatsvinden. Meld je nu alvast aan voor dit webinar.

Sinds 1 januari 2020 kunnen werkgevers de ‘MKB Verzuim ontzorg-verzekering’ afsluiten. Met deze verzekering krijgen zij alle benodigde dienstverlening die hoort bij het managen van ziekteverzuim. Het doorbetalen van het loon, maar ook alle ondersteuning bij de re-integratie. De bekendheid van het product onder mkb-werkgevers kan beter, en daarom hebben financieel adviseurs in de campagne van MKB Nederland dit jaar een nog prominentere rol. Ron Knaken (Avéro Achmea) neemt je tijdens dit Zakelijk Platform webinar mee in de wereld van de Verzuim ontzorg-verzekering.

In dit Zakelijk Platform webinar krijg je antwoord op vragen als:

  • Voor welke ondernemers is deze verzekering nou specifiek bedoeld?
  • Hoe verhoudt deze verzekering zich tot de bestaande verzuimverzekeringen?
  • Wat betekent de politieke discussie over de loonbetalingsduur voor deze verzekering?

Dit Zakelijk Platform webinar wordt gegeven door Ron Knaken, Propositiemanager Inkomensverzekeringen bij Avéro Achmea. Hij heeft jarenlange ervaringen in inkomsensverzekeringen en is voor Avéro Achmea betrokken geweest bij de introductie van de MKB Verzuim-ontzorgverzekering.

>> Meld je hier alvast aan voor dit Zakelijk Platform webinar.

Video pitch