Zakelijk Platform volgende week woensdag volledig online

Zakelijk Platform volgende week woensdag volledig online

Na een lange periode van elkaar online ontmoeten, keken wij ontzettend uit naar ons eerste hybride evenement. Een evenement waar jij als lid kon kiezen om deze fysiek of online bij te wonen. Uit het aantal aanmeldingen voor de fysieke deelname en signalen vanuit leden blijkt dat dit fysieke evenement toch nog net iets te vroeg komt. Wij hebben daarom besloten dit Zakelijk Platform toch volledig online aan te bieden.

Wat betekent dit concreet? Volgende week kan je het plenaire gedeelte van het Zakelijk Platform live volgen vanuit je eigen omgeving via een livestream van 13.00 uur tot 14.30 uur. Natuurlijk is er tijdens het online Zakelijk Platform alle ruimte voor vragen en interactie via de chat. Daarnaast heb je de mogelijkheid in de weken na het platform vier interessante expertsessies te volgen in de vorm van webinars. De exacte data en informatie over deze webinars volgt nog, houd de ledenberichten daarom goed in de gaten.

Hybride werken na corona

Mocht je je nog niet hebben aangemeld voor dit Zakelijk Platform, doe dat vooral. Het thema ‘Hybride werken na corona’ is relevanter dan ooit. Waar thuiswerken in het verleden maar moeizaam van de grond kwam, zijn we anno 2021 niet anders gewend en wordt (deels) thuiswerken als positief ervaren. Naar verwachting blijven medewerkers deels thuiswerken en worden kantoren meer ontmoetingsplaatsen. Wat betekent dit op het gebied van Arbo? Wat is het belang van afspraken daarover? En hoe verzeker je dit? We gaan hierover in gesprek met Suzanne Berends, directeur NLG Arbo.

Aanmelden

We hopen je volgende week woensdag om 13.00 uur weer online te ontmoeten vanuit Studio Amersfoort.

>> Meld je hier aan voor het online Zakelijk Platform.