Zakelijk Platform: het volledige programma in een overzicht

Zakelijk Platform: het volledige programma in een overzicht

Over een ruime week organiseren we weer een fysiek Zakelijk Platform, dé kennis- en netwerkbijeenkomst voor de zakelijk adviseur. Het thema is Duurzaamheid en Verzekerbaarheid. Dat is geen lukraak gekozen thema: verduurzaming staat bovenaan de lijst met strategische prioriteiten van het Nederlandse bedrijfsleven. Dat is geen lukraak gekozen thema: verduurzaming staat bovenaan de lijst met strategische prioriteiten van het Nederlandse bedrijfsleven:

  • Bij 61% van de bedrijven is het een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie; een flinke stijging vergeleken met de 52% van drie jaar geleden.
  • Verduurzaming is van (grote) invloed op het risicoprofiel van bedrijven; het vraagt gerichte aandacht van aanbieders én adviseurs om nieuwe risico’s verzekerbaar en verzekerd te houden.

Op woensdag 21 september praten we daarom hierover met elkaar én met experts van a.s.r., Aon, Chubb, DAS, Poliskraker en het Verbond van Verzekeraars. Heb je je nog niet aangemeld voor het Zakelijk Platform? Het kan nog steeds!

>> direct aanmelden voor het Zakelijk Platform

Lunch – 12.30-13.30

Vanaf 12.30 ben je welkom voor een lunch bij Inn Style aan de Herenweg 55 in Maarssen.

Plenair programma – 13.30-15.00

Expertsessies – 15.30-16.30 en 16.45-17.45

Zoals je gewend bent van ons organiseren we ook diverse expertsessies:

Borrel en netwerkdiner – 17.45-20.00

We sluiten de dag af met een netwerkborrel en dinerbuffet.

Lees hier het volledige programma