Webinars eHerkenning

Nieuws
geplaatst op 13-7-2020  

Onlangs hebben we je geïnformeerd over de migratie van digitaal paspoort naar eHerkenningWil je tijdens de migratieperiode met beide middelen kunnen blijven inloggen bij verzekeraars en serviceproviders, dan kan dat alleen met de eHerkenningsmodule van Digidentity. Op 20 en 21 juli organiseert Digidentity webinars over de migratie van Digitaal paspoort naar eHerkenning.  

De onderwerpen die in de webinar aan bod komen, variëren van het aanmaken van een eHerkenningsmiddel tot het beheren van medewerkers. Er zijn 2 webinars waar verschillende onderwerpen aan bod komen: 

  • 20 juli, 09:30 uur - de registratie van een beheerder: uitleg over het aanmaken van een eHerkenningsmiddel, beheerder worden en een Digitaal paspoort aanmaken.  
  • 21 juli, 09:30 uur - medewerkers laten registreren en beheren: uitleg over het registratieproces voor medewerkers incl. uitleg over de beheerfuncties, waaronder machtigingen. 

Bij beide sessies worden filmpjes getoond ter uitleg en wordt relevante documentatie gedeeld. Na afloop zijn medewerkers van Digidentity beschikbaar voor een Q&A. Een selectie van vragen die tijdens de presentatie worden ingestuurd worden dan behandeld. In overleg met SIVI zullen we ervoor zorgen dat de informatie ook beschikbaar komt voor adviseurs die niet aan de webinars kunnen deelnemen. Meer informatie over en aanmelden voor de webinars is te vinden op de site van Digidentity. Je moet je voor ieder webinar afzonderlijk aanmelden. 

 

Categorien: Ketenefficiency