Webinar 'Relatiebeëindiging: kansen om je klant te helpen' - al aangemeld?

Webinar 'Relatiebeëindiging: kansen om je klant te helpen' - al aangemeld?

Het risico op relatiebeëindiging is een zeer relevant risico waar cliënten mee te maken kunnen krijgen. Hier liggen kansen voor jou als financieel adviseurs om klanten te helpen. Daarom organiseren wij volgende week donderdag, in samenwerking met De Scheidingsdeskundige,  een webinar vol met handvatten, tips en tools.

>> Klik hier om je aan te melden

Risico relatiebeëindiging

Risico's als overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid komen traditioneel aan bod als een stel – bijvoorbeeld bij de aankoop van een huis – om tafel gaat met een financieel adviseur. Hetzelfde geldt voor pensioenopbouw. Wat vaak niet of nauwelijks ter sprake komt, is het risico op relatiebeëindiging. Relatiebeëindiging is echter een groot risico waar cliënten mee geconfronteerd kunnen worden. Eén op de drie huwelijken eindigt in een scheiding en jaarlijks gaan circa 70.000 samenwoners uit elkaar. De gevolgen hiervan zijn vaak erg groot.

Rol adviseur, tips & tools

Vaak wordt de adviseur pas betrokken als er echt sprake is van een relatiebeëindiging, maar ook tijdens de relatie is het voor de klant verstandig dit risico bespreekbaar te maken en eventuele maatregelen te nemen. Tijdens dit webinar bespreken collega Marc van Westerlaak (Adviseur Public Affairs en Beleid) en Jacqueline van der Vorm (Docent bij De Scheidingsdeskundige) de rol van de adviseur bij relatiebeëindiging en geven handvatten, tips & tools. Kortom, een webinar dat je niet wilt missen, dus meld je aan.

>> Klik hier om je aan te melden