Webinar over succesvolle omscholingstrajecten - donderdag 16 juni

Webinar over succesvolle omscholingstrajecten - donderdag 16 juni

Ben je benieuwd hoe kwalitatief goede mensen worden klaargestoomd voor een baan in de financiële sector en hoe ze vervolgens worden geplaatst bij een werkgever? Meld je dan aan voor dit webinar!

Op donderdag 16 juni a.s. om 13.00 uur, organiseren wij in samenwerking met ‘De Kunners’ een webinar over succesvolle omscholingstrajecten. De Kunners heeft ruimschoots ervaring met het succesvol plaatsen van mensen die een carrièreswitch hebben gemaakt naar een baan in de financiële sector. De Kunners vertellen over hun werkwijze, het bijzondere concept van het werven van mensen tot en met het aanbieden van opgeleide mensen bij een assurantiekantoor.

Wil je meer weten over het succes en wat De Kunners doen? Hoe ze de juiste mensen weten te selecteren en opgeleid krijgen voor een baan in onze branche? Volg dan vooral dit webinar.

Tijdens het webinar wordt uitleg gegeven hoe kwalitatief goede mensen worden klaargestoomd voor een baan in de financiële sector. Werkzoekenden worden niet alleen klaargestoomd voor de functie maar ook geplaatst bij een werkgever en vervolgens nog 2 maanden begeleid op kosten van het UWV.

>> Klik hier om je aan te melden.